Vacature Juridisch-Medewerker (fulltime)
Civiele praktijk

Wie wij zijn

Wij zijn Fifty-One Legal, gevestigd in een statig pand in het centrum van Maastricht. Een klein team bestaande uit ervaren advocaten en paralegals, gespecialiseerd in MKB en ondernemingsrecht. Wij staan onze cliënten doelgericht en daadkrachtig bij in geval van conflicten, complexe onderhandelingen en/of juridische vraagstukken. No nonsens, creatief, waar nodig out of the box en altijd eerlijk over de haalbaarheid van een zaak.

Jouw profiel

Jij bent een gedreven, ondernemende en ambitieuze afgestudeerde jurist (master Nederlands Recht), bij voorkeur civiel. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. En nog mooier zou het zijn als je dan ook nog beschikt over (een gecombineerde) kennis van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en/of huurrecht bedrijfsruimte.

Je bent verder communicatief sterk, analytisch goed onderlegd en in staat de juiste verbanden te leggen. Een teamplayer die ook zelfstandig uitstekend functioneert. Een professional met een output van juridisch hoog niveau. Maar iemand die ook in staat is om complexe zaken uit te leggen in begrijpelijke taal. Je gaat tot het uiterste voor je cliënt, maar blijft altijd integer.

En als je dan ook nog een gepassioneerd ‘mensen-mens’ bent met een goed gevoel voor humor én een gezonde dosis relativeringsvermogen, dan willen wij je graag ontmoeten voor een goed gesprek.
In deze functie zul je ondersteunend zijn voor de advocaten. Denk met name aan het oplossen van juridische vraagstukken, het redigeren van correspondentie en processtukken, het te woord staan van cliënten, samenstelling van dossiers en daar waar mogelijk het bijwonen van zittingen.

10 goede redenen

Misschien dat wij veel vragen, maar wat wij je bieden is navenant. 10 goede redenen om bij ons te komen werken:

1. Je mag aan zaken werken waar je als jurist blij van wordt;
2. Je krijgt een uitstekende begeleiding;
3. Wij bieden de mogelijkheid om door ons betaalde opleidingen te volgen;
4. Een goed salaris en interessante arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend;
5. Flexibele werktijden met een grote mate van vrijheid tot thuiswerk;
6. Wij hechten waarde aan een ongedwongen doch professionele sfeer;
7. Een gezonde balans tussen werk en privé stimuleren wij actief;
8. Naast je werk houd je ook nog plenty tijd over voor andere waardevolle zaken in het leven;
9. De ervaring die je bij ons opdoet vormt altijd een waardevolle aanvulling op jouw CV;
10. Heb je een enorme passie voor het vak en zit je boordevol talent, dan is een doorstroom naar de functie advocaat-stagiair(e) zeker niet uitgesloten.

Interesse in dit aanbod?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en kun je je in ons aanbod vinden? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur in dat geval een mail bij voorkeur al voorzien van jouw CV, cijferlijst en motivatie vóór 13 juli a.s. naar james@jamesleliveld.nl onder vermelding van “Juridisch Medewerker Civiele praktijk . Jouw CV, cijferlijst en motivatie kan eventueel ook later worden nagezonden. Jouw interesse wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.