HOE HET WERKT

Kosten vormen geen drempel

U doet u zelf tekort als u vanwege mogelijke kosten niet naar een advocaat gaat. Het gratis gesprek kan u daarbij helpen. Een goed advies en of verdere begeleiding is soms strikt noodzakelijk. Zeker in de beginfase van een zaak, want een goede voorbereiding is vaak het halve werk.

Het kostenaspect mag wat ons betreft geen drempel zijn. Wij investeren graag in een duurzame relatie met onze cliënten en hebben daar ook graag iets voor over. Bij ons is het eerste gesprek gratis en vrijblijvend. En mochten er ook na dit gratis gesprek nog vragen zijn, dan mag u ons nog altijd vrijblijvend contacteren. Ook dat brengen wij niet in rekening.

Zo werkt het gratis gesprek

Aan de hand van een telefonisch gesprek wordt eerst beoordeeld of u een advocaat nodig heeft. Veelal kunnen eenvoudige kwesties meteen worden opgelost. Of misschien ligt het probleem op het terrein van een andere dienstverlener. In dat geval bent u geen kosten verschuldigd. Indien blijkt dat u mogelijk echt een advocaat nodig heeft dan kan een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

Tijdens dit gesprek van ongeveer een uur krijgt u inzicht over de juridische haalbaarheid van de zaak, de tarieven en de eventueel te volgen strategie.

Besluit u om niet verder te gaan met de zaak, dan kost u dat helemaal niets. Wij beschouwen dit als service en wellicht mogen wij u een andere keer van dienst zijn. Of mogelijk wilt u ons aanbevelen bij anderen.

GRATIS ORIENTEREND GESPREK

Wilt u weten hoe het werkt?