ONDERNEMINGSRECHT ADVOCATEN

Wij zijn Fifty-One Legal. Advocaten die doen en denken als ondernemers. Professionals die u ontzorgen en waarop u 100% mag vertrouwen. Wij spreken de taal van de ondernemer en begrijpen het ondernemerschap. U wilt een oplossing. Wij creëren die.

Zodat u als ondernemer kunt doen waar u goed in bent. Ondernemen.

Advocaat ondernemingsrecht is een specialisatie

Het ondernemingsrecht is één van onze specialisaties. Dit rechtsgebied ziet specifiek op vragen of zaken die betrekking hebben op de juridische organisatie van een onderneming. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingsverbanden zoals joint ventures of een vennootschap onder firma. Maar ook bedrijfsoverdrachten, fusies, aandeelhoudersovereenkomsten, managementovereenkomsten of directiereglementen.

Maar denk ook aan conflicten tussen aandeelhouders of vennoten. Of aan herstructureringen en reorganisaties van bedrijven in moeilijkheden. Allemaal zaken die gerekend worden tot het ondernemingsrecht.

In bredere zin ziet het ondernemingsrecht ook op andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld geschillen met banken, maar ook vergunningen, bedrijfsruimtes of incasso’s.

Het ondernemingsrecht is een vak apart. Het rechtsgebied vereist een intensieve vooropleiding en jaarlijkse bijscholing. En het gaat er niet alleen om dat een advocaat ondernemingsrecht zijn vak goed beheerst. Het gaat er ook om dat hij u als ondernemer en het ondernemerschap begrijpt. Dat is de kracht van Fifty-One Legal. Dus bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze Specialist Ondernemingsrecht

Mr. James Leliveld Leliveld Advocaten Maastricht

Mr. James leliveld
Advocaat

Waarom Fifty-One Legal?

VIDEO’S MET TIPS

Doorstart na faillissement

Video thumbnail

ADVOCATEN DIE DOEN EN DENKEN ALS ONDERNEMERS. 

CLIENTEN OVER ONS

Advocaten die doen en denken als ondernemers. Professionals die mij ontzorgen en waarop ik 100% kan vertrouwen. Advocaten die de taal van ondernemers spreken en ondernemers begrijpen.

Roy Senff, DGA, Scando Nederland B.V