Erfenis

Het verlies van een dierbare is al erg genoeg. Maar het wordt nog moeilijker als er problemen of conflicten ontstaan rond de erfenis. Wat zijn dan uw rechten en plichten? Heeft u recht op de erfenis en voor welk deel? Weet u niet of u een erfenis moet aanvaarden of moet verwerpen?

Kortom, veel vragen waar u mee te maken kunt krijgen bij het overlijden van een dierbare.

Bij Fifty-One Legal kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van het erfrecht. Of het nu gaat om een informatieve vraag of een conflictsituatie met de andere erfgenamen, onze gespecialiseerde advocaten staan klaar om u te begeleiden en ondersteunen in het traject van de afwikkeling van de erfenis.

Bent u op zoek naar meer specifieke informatie over het erfrecht? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord in een gratis oriënterend gesprek.

Ook is een aantal van onderstaande onderwerpen voorzien van nadere informatie. Klik – indien mogelijk – op deze onderwerpen.  Onderwerpen waarop u niet kunt klikken worden nog geactualiseerd.

ONDERWERPEN

  • Erfrecht en echtscheiding
  • Familieruzie rond de afwikkeling van een erfenis
  • Gevolgen aanvaarding en verwerping nalatenschap
  • Problemen bij erven van een huis
  • Verdeling van een nalatenschap vorderen
Erfenis of echtscheiding

Een geschil over een erfenis is vaak buitengewoon complex. Een spanningsveld tussen vermogen en heftige emoties. Dit tegen de achtergrond van allerlei ingewikkelde juridische regels. Als advocaat is het de kunst om met dit ingewikkelde krachtenveld om te gaan.