Bedrijf in moeilijkheden

Naar schatting verkeren in Nederland jaarlijks meer dan 25.000 ondernemingen in financiële problemen. Vaak denkt men dan dat een faillissement nog de enige uitweg is.

Maar wist u dat door middel van het doorvoeren van structurele oplossingen vaak bedrijven kunnen worden gered? Dit wordt ook wel “turn around management” of “herstructurering” genoemd.

Lopen de schulden op en worden de schuldeisers ongeduldig? Staat uw liquiditeit voortdurend onder druk? Zegt de bank het krediet op en begint ook de fiscus te dreigen? Heeft u elke maand moeite om het personeel te betalen? En lukt het niet meer om noodzakelijke investeringen te doen?

Overweegt u om iemand in de arm te nemen om uw bedrijf te redden? In de praktijk wordt bij turnaround management of herstructurering vaak niet of te laat gedacht aan het inschakelen van een advocaat. Dit terwijl de inzet van een advocaat de kans op succes van een traject tot herstructurering juist sterk kan vergroten.

De advocaten van Fifty-One Legal zijn ondernemers met de vaardigheden van procesjuristen en curatoren. Wij zien dus dagelijks de problemen waarmee ondernemers te kampen hebben. Wij kennen de oorzaken en weten precies hoe een bedrijf in moeilijkheden kan worden gered.

Fifty-One Legal is gespecialiseerd in herstructurering en turnaround management. Wij kunnen samen met u de weg uitstippelen naar een oplossing zodat uw bedrijf in de toekomst weer gezond kan deelnemen aan het economische verkeer. Ons doel is om op langere termijn een stabiele en concurrerende onderneming neer te zetten.

Verkeert uw bedrijf in moeilijkheden en wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord in een gratis oriënterend gesprek.

Ook is een aantal van onderstaande onderwerpen voorzien van nadere informatie. Klik – indien mogelijk – op deze onderwerpen. Onderwerpen waarop u niet kunt klikken worden nog geactualiseerd.

ONDERWERPEN

  • Bank en opzegging krediet
  • Bank en bijzonder beheer
  • Geschillen belastingdienst
  • Schuldensanering
  • Voorkoming faillissement

In het diepste punt van mijn carrière als ondernemer was een goed begeleide herstructurering nog de enige optie. Fifty-One Legal heeft mij in dat proces fantastisch begeleid.
Met spraakmakende wereld events loopt mijn nieuwe bedrijf beter dan ooit. Ik ben blij dat ik die stap gezet heb!

Emiel Frambach, directeur en event-organisator, Extra Leisure B.V.

SPECIALISTEN

Mr. James Leliveld
Mr. James Leliveld